Flunssakauden supersmoothie

Mustaherukka on ehdottomasti yks mun lempparimarjoista. Olin ihan paniikissa, kun kesällä nää oli kaupoista yhdessä vaiheessa loppu! Mustaherukka sisältää todella paljon C-vitamiinia, ja on siksi oikea superfood näin flunssakautena: ennaltaehkäisemään flunssan tuloa ja lievittämään flunssan oireita.

Mustaherukoissa on myös runsaasti antioksidantteja, jotka ovat hyödyllisiä mm. iholle ja taistelemaan ikääntymisen merkkejä vastaan. Ja sitten se on vielä vähäkalorinen ja sisältää runsaasti kuitua, joka pitää vastan kylläisenä pitkään.

Flunssakauden supersmoothie

2dl mustaheruikoita

1 pieni päärynä

1/2 banaani

2-3 dl kauramaitoa

(vajaa dl Puhdistamon maustamonta luomuheraa, jos nauttii smoothien esimerkiksi treenin jälkeen tai haluaa koostumuksesta paksumman / ”kermaisemman”)

(kardemummaa)

Toivottavasti sä oot säästynyt flunssalta tänä syksynä <3

2 thoughts on “Flunssakauden supersmoothie

  1. Heippa Emmi,
    Älä unohda ruusumarjaa, siinä on mustaherukkaan nähden 4 x määrä C vitamiinia❤️

Vastaa